IP Dota Republik Game - ID Gratis

ID Dota Free, New Dota Server Free ID:
Name Server: RepublikGame
IP: dota.republikgame.com / 116.197.129.18
TimeZone: 7
Dota server which was recently launched in Indonesia, serving free registration. If you are interested to visit it, please just direct to the link below:
1. Visit: http://dota.republikgame.com/
2. Click on "Web Register ID"
3. Enter your data:
Name ID:
Password:
Confirmation:
Email:
4. Click on "Create ID Republic Game"

Steps include the Bnet Gateway Server RepublikGame Editor:

1. First of all, open your Warcraft 3 folder. Simply right click on the Shortcut Warcraft 3 -> Properties -> Find Target. Once the folder is open, get "BNGatewayEditor". Click on the program.
2. After BNGatewayEditor, will appear as above box, click the tab warcraft3 -> Add Gateway. Later a small box will appear to add Gateway / Server Dota new. For contents, please be filled in accordance with the server name would be added. See entries its server name and IP from below.
Name Server: RepublikGame
IP: dota.republikgame.com / 116.197.129.18
TimeZone: 7

6 comments:

Anonymous said...

kok saya udah regist di forum trus disuruh konfirmasi email tapi konfirmasinya ga ada di email saya ya? udah di resend bolak balik tetep aja ga ada. Mohon bantuannya makasih.

Anonymous said...

kk kok sekarang udah gk bisa ya server rpg ipnya ganti ?

Dub Synth said...

dah ngilang tuh server,, mending opengamers, atau nusa aja..thanks

Tinker said...

gk,, masih bisa kok RPG..
Servernya : dota.RPG.web.id

Anonymous said...

Kok gak bsa y gan?
Padahal ipnya gua udh yg ini dota.RPG.web.id.
Apa dri netnya tuh?

Muhammad Fadel said...

=-= *Server DotA BattleNet Indonesia* =-=


--------------------------------------------------
| IP: dota.battle-id.net |
| Timezone : 7 |
--------------------------------------------------


Register ID BNet : http://register.battle-id.net/
Karakter : ~ - _ ^ + = [ ]
Minimal 4 digit
Email Valid ( 1 email 1 ID )
Forum : http://forum.battle-id.net



Untuk Cara mudah menambahkan IP Server BattleNet Indonesia, silahkan ikuti langkah berikut:
1. Download file berikut http://www.mediafire...2tt81xf0c48rp3z
2. Extract Bi.rar ke folder dimana anda meletakan game warcraft kalian
3. Double klik Bi.reg, Setelah itu tekan "yes" trus "Ok"


Free Bot Create bagi user yg mau bikin room sendiri @BotRoom
Tukarkan Stats win Game kamu ke icon langsung, di channel #stats atau kumpulkan win game kamu dan jadi juara Rank Top Score Bulanan


Dota Rank http://rank.battle-id.net
Rank 1 : Mendapatkan Special ID: 2 Karakter ,icon full, tag forum the winner
Rank 2 : Mendapatkan Special ID: Bnet`NickName, icon 750 all tier dan tag di forum the winner
Rank 3 : Mendapatkan ID Bnet`NickName, icon 350 all tier dan tag di forum the winner

List Event:
http://forum.battle-...ial-tournament/


Tunggu apa lagi ayo daftar: http://register.battle-id.net/

ID BNet saya : Keringat_BELUT

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Post a Comment